luni, 30 martie 2009

Certitudini


Cu certitudine suntem conturati de zambetele care obisnuiau sa apartina rutinei de demult.Culoarea este stearsa aparent.Raza de soare primita mi-a inveselit fata.Poti zambi pentru prezent si viitor indiferent de contrastul extravagant care iti sare in ochi.Lumina se aseaza pe suprafete taioase,lasand unele portiuni in umbra.Intentionat?
Forme date de sentimente abstracte se raspandesc continuu,invadandu-ne teritoriul,candva personal.Hotararea de a recastiga acel teritoriu,pe langa sentimentele tipice cauzate de o intrecere,da nastere magiei.Viata fara magie nu mai era la fel,magia fiind,desigur,doar o acoperire al adevaratului sens.
Adevarul realitatii nu poate fi acceptat de multe forme insufletite care se lasa prada sentimentelor interpretate.Adevaruri spuse la momentul potrivit,cu o semnificatie care sta la baza inceputului.
Fraze repetate constant intaresc scutul pe care si-l formeaza,realitatea sufleteasca fiind alta.Realitatea nu este acceptata,gasind scuza ideala.Chipurile proiectate dispar la lumina!
Versiunea originala al respectivului prototip ramane pastrata cu grija si hotarare,adaugandu-i-se treptat noi trasaturi purificate de timp si reflecttia timpului trecut,in prezent si viitor.
Pentru oglindirea a ceea ce era frumos pentru noi(noi,cu semnificatie foarte redusa)in trecut si se oglindeste in prezent aspirand spre viitor!

Niciun comentariu: