sâmbătă, 17 octombrie 2009

Frig afara, caldura in suflete!


Am preferat astazi sa nu ies din casa deloc! Vantul ce-mi presa geamurile, dar si racoarea din casa m-au determinat ca la cele 25 de grade din interior sa-mi dispara orice dorinta de a lua contact cu exteriorul!
Poate spre seara dupa-amiaza ies putintel din casa.
Cu toate ca toamna s-a aliat cu iarna sa ne strice noua plimbarile si vantul sau mi-a mai rupt umbrela ieri... Privesc insa si partea buna a frigului. E mai frumos acum, iti pui mainile inghetate in jurul cestii aburinde de ciocolata calda si te uiti pe geam zambind: uite ca am scapat deocamdata de frig! E drept, daca te-a gasit raceala nu-ti mai trebuie mai nimic decat ceaiul, medicamentele si patul cald. Dar suna-ti prietenii din seara asta, ca uite ce frig e afara, si incepi de acum cu bautura aia fierbinte.
Ai grija sa ai loc si caldura pentru toti!


Am primit un cadou specific anotimpului de la Mel careia ii multumesc tare mult si acesta merge mai departe catre: Rappa_ru', Verde-amar, Think4Myself , Serginiu si nu in ultimul rand Terrei
Cu tot dragul o ofer si celorlalti!




De asemenea, am primit un alt premiu la fel de special de la Rappa_ru' caruia ii multumesc!
Un premiu ce l-am mai primit acum cateva luni bune, daca atunci am facut nominalizari privind cine primeste premiul si cine nu, acum las acest premiu sa il primeasca toti cei care pun suflet in ceea ce scriu!
Din pacate nu respect conditiile:
1. afişarea premiului;
2. afişarea linkului celui care a acordat acest premiu;
3. oferirea lui la 10 bloggeri;
4. informarea bloggerilor prin mesaj

O melodie de final:

Muse - Falling away with you
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

Andrei Răduţu spunea...

Adevarat...si eu am preferat astazi sa stau si sa ma mai ocup de bloggerit, sa beau un 3 in 1 cald si sa imi citesc prietenii:)...
Multumesc si eu la randul meu si un weekend placut:)

verde amar spunea...

frig afara...frig si-n suflet...FRIG PESTE TOT !!!
brrrr...