luni, 26 octombrie 2009

O zi de luni


Astazi am avut iarasi o zi fara sa fac nimic pe la scoala! Am avut doua ore de franceza, profesoara mea fiind in concediu a venit un suplinitor. O doamna care a cautat cuvinte in dictionar dar nu le gasea, care spunea din minut in minut ca fraza respectiva e grea. Intr-un tarziu a trimis pe cineva sa ia un dictionar de la biblioteca scolii, dar nu era deschis. Vreau sa spun ca nu am inteles nimic din ora insa am primit o lectie importanta la capitolul: ce inseamna sa fi un profesor incapabil? La a doua ora, fiind ultima, am plecat nu am mai putut sa stau...
Ne rugasem sa ne lase sa plecam la ultima ora, insa in loc sa ne spuna ca ora urmatoare va decurge mai bine, cel putin asa gandeam eu, stimabila a spus ca vrea sa-si ea banii pe ultima ora. De asemenea astazi am mai avut si religia aceeasi poveste, insa nu a venit niciun suplinitor. Am mai avut engleza, stiinte si economie ore relaxante in care am stat! Orele trec, leafa merge!


Voltaj O zi de luni
Asculta mai multe audio Muzica
Pentru a da un sens acestei zile, ma voi apuca de eseul meu la franceza pentru revista scolii...desi nu sunt hotarata asupra temei, poate imi dati voi ideei!
Pana imi vin ideile ma apuc de citit "Prins" de Petru Popescu.

5 comentarii:

Ioana Radu spunea...

Nu mai cere niciodata idei. E o greseala mare. Ideile le descopera insasi artistul.

Andrada Constantiniuc spunea...

Pregateste-te, urmeaza facultatea, unde nimanui nu-i va pasa daca inveti, daca intelegi, daca iti place. Unde niciun profesor nu va incerca sa se faca placut, si nu-i va pasa daca il sala de curs sunt 200 sau 20 de studenti. Adica, isi va continua treaba, pe ideea "Eu predau in continuare, ca leafa tot mi-o iau", si nu "Ce-ar trebui sa fac sa-i atrag si pe restul sa-mi savureze speech-ul?.."

Si vroiam sa-ti sugerez tema Pasare si nepasare, cu ambiguitatea pasăre - păsare, venita din omiterea diacriticelor.

Anonim spunea...

sper maine sa ai o zi mai reusita. multa bafta ;)

Cristina spunea...

@Terra: Uneori ideile mele mai sunt si influentate de ceilalti... Sunt pe cale de a o descoperii! Ma razgandesc foarte repede...
@aSortOfPsyche: Urasc nepasarea!
@alexxutzu: Multumesc, astazi am avut o zi reusita!

Andrei Răduţu spunea...

Eu nu mai zic nimic de scoala...am vazut si trait cam multe...fii tare si nervi de otel:D