marți, 13 octombrie 2009

Reteta diminetilor luminoase


Daca va asteptati sa aflati asa o reteta de la mine, ei bine, nu o stiu. Si de fapt, as dori sa mi-o spuna si mie cineva. Acea reteta magica pe care daca o urmezi te va face sa deschizi ochii si sa spui: E minunata dimineata asta!
Cred, dar cum ziceam, nu stiu, ca pentru asta trebuie sa fii mai intai impacat cu tine insuti, sa te uiti inspre diminetile trecute si sa stii ca au fost inceputuri de zile in care n-ai ranit pe nimeni, inceputuri de zile in care ai reusit sa te pui pe locul doi... Egoismul, lasitatea, minciuna, ajung sa devina stalpi de sustinere pentru viata multora dintre noi.
Daca stiti, lasati-ma si pe mine s-o aflu...

3 comentarii:

Ioana Radu spunea...

De-ar exista o asa reteta, am sti-o cu totii, caci informatia circula.
Eu dimineata mi-am creat un obicei din a da drumul la tv pe stiri. Asa macar vad/aud ca viata altora e mai gri decat zilele mele si ma simt penibil cand ma vait. Ah, si ma ajuta sa ma trezesc mai usor, pentru ca am probleme cu trezitul.
Cand suna alarma de latelefon e intuneric afara. Opresc alarma si dau drumul la tv. Astept un minut sa-mi vorbeasca aia in cap si abia apoi ma dau jos din pat. Altfel lenevesc mult si bine.

Cristina spunea...

@Terra: O sa incerc sa deschid televizorul dimineata, nu prea obisnuiesc!

Cristina spunea...

Astept si alte ideei!