miercuri, 6 aprilie 2011

In bataie de joc...

Mi se pare de-a dreptul o situatie critica, mai ales ca sunt in clasa a XII-a si pana la urma, orice ora conteaza in vederea pregatirii pentru bacalaureat. E timpul sa prinzi din zbor ceea ce ti se zice... Dar ce poti face cand in clasa ta, nu se poate sta, caci conditiile salii lasa foarte mult de dorit? Iti ramane sa te duci in singura sala libera, in care nu invata nimeni, caci e foarte frig, iar bancile se clatina. Dupa trei ore, va spun sincer ca nu ai cum sa nu pleci intepenit. Profesorii vin tarziu caci e cel mai indepartat punct al liceului, e o adevarata aventura sa ajungi pana la etajul 2 in internat, ultima sala.
Sala noastra din liceu a fost presarata cu putina cloramina, pentru impresie artistica. Problema se rezolva doar cu deratizarea... Dar cum liceul nu are bani... nu se rezolva nimic!
Si uite a mai trecut o zi si mai vine una maine... Si inca o saptamana pana la vacanta, timp pretios...

2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Cristina,
Chiar este REVOLTĂTOR!
Școala asta nu are conducere, părinții voștri de ce tac??
Nu pot să-ți zic decât să ai grijă de sănătate și să-ți urez să scapi cu bine de locul ăsta!
Mult noroc, draga mea!!!

Cristina spunea...

@Incertitudini: Unii s-au sesizat la diriginta, insa doamna profesoara a spus ca stam bine la etajul 2 pana se rezolva problema. Directorul spune ca nu sunt bani! Imi doresc si eu acelasi lucru...