marți, 17 mai 2011

Incercari

Incerc sa nu privesc realitatea in raport cu mine, dar incercarile nu conteaza! Incercarile nu sunt scrise, nu sunt aplaudate decat daca sfarsesc prin reusita. Poti sa incerci sa-ti tii respiratia pentru o eternitate si ai sa fi aplaudat, de mine, doar cand ai sa reusesti. Poti sa incerci sa fi fericit, sa nu suferi si totusi fara suferinta nu vei putea niciodata sa fi cu adevarat fericit. Poti sa incerci sa nu plangi si chiar daca nu iti curg lacrimi pe obraz, in tine totul lacrimeaza.
Poti sa incerci ce vrei tu, dar daca eu nu ma regasesc in incercarile tale nu te voi aplauda. Caci oricat am tot incercat nu am reusit sa nu privesc in raport cu mine. Dar candva voi reusi sa ma conformez cerintelor mele si atunci voi fi mandru e mine, pana atunci, eu doar incerc!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Incearca sa privesti realitatea mereu in raport cu tine, fiindca numai asa vei putea spune asta este realitatea mea... Desigur, e important sa nu o iei pe aratura, dar si cei de pe aratura o duc mai bine decat filosofii romani!

mediartys spunea...

esti tare, continua sa pui in litera ceea ce gandesti, e cel mia important. O faci bine, ai condei, ai acel tip de atitudine europeana atat de necesara voua tinerilor in ziua de azi- tinand cont ca desi educatia si invatamantul sunt aproape la pamant- voi trebuie sa iesiti foarte buni pe o piata a muncii foarte agresiva si foarte concurentiala, aici e cheia succesului fiecaruia...cum munceste, cum gandeste si cat e de ,,smecher'' in sensul pozitiv- in a reusi sa domine raul cu armele frumoase ale binelui. Cat e de greu, cat e de frumos...cat e de plans ca ar trebui sa fie usor si e atat de greu...cat e de bine ca putem comunica!!

Cristina spunea...

@Ionelmuscalu: Multumesc pentru sfat. Am incercat un echilibru mereu cu mine si deci nu am luat-o pe aratura...

Cristina spunea...

@CVARTETUL ARTYS: Macar comunicarea sa ne mai salveze din aceasta intunecare...
Sunt o persoana autodidacta si imi doresc sa se schimbe ceva in tara mea. Sunt convinsa ca o mica schimbare in bine privind invatamantul va atrage dupa sine o alta schimbare... insa acum interesele sunt altele...
Multumesc pentru cuvintele asternute!