marți, 11 octombrie 2011

Viata de student


A trecut o saptamana de cand am intrat la facultate. Sunt in mare masura dezamagita, aveam alte asteptari. Nu am gasit implicarea si ajutorul la care speram... Am mare noroc pentru ca sunt autodidacta.
In rest, am zeci de carti ce asteapta sa fie citite, este imposibil sa le citesc pe toate, insa voi incerca.

P.S. Nu am internet acasa, postarile vor fi rare...

12 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Cristina,
Este prea devreme să te pronunți. Vor fi și dezamăgiri, dar și provocări.
Viața de student este frumoasă! Foarte frumoasă!
Fă-ți viața ta!! Mult succes îți doresc!

Cristina spunea...

@INCERTITUDINI: E o prima impresie. Interesul e unul scazut, nu pot neglija acest lucru... Sper ca lucrurile sa se schimbe in bine.

Cruel. spunea...

Inceputul e mai greu! Asteapta si nu te panica. Trust me. Unde ai intrat(oras, faculta ) ?

Cristina spunea...

@Cruel: Al.I.Cuza-Iasi

INCERTITUDINI spunea...

Cristina,
Sunt semne mai bune??

Lotus spunea...

Da, aşa-i. Eşti cumva de una singură. Dar asta-i o pregătire bună pentru viaţă, aşa că ia-o ca atare...

Iasi spunea...

Buna ziua
Va scriu in legatura cu un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
O seara placuta si sarbatori fericite va doresc!

dj-cossy spunea...

Imi place foarte mult blogul tau si as fi foarte fericit daca ai dori sa facem schimb de linkuri.Cat despre articol... si eu sunt in primul an la iasi la agronomie si deasemenea inceputul nu s-a apropiat de ceea ce as fi asteptat eu,insa acum este mult mai bine :)

Tivadar Emanuel spunea...

nu te-am citit de mult timp .. dar nici de postat nu ai mai postat...

bafta in toate!

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Andrei Răduţu spunea...

Sarbatori fericite ! Hristos a inviat !

Emil Calinescu Punct Eu spunea...

Salutare,

Emil Calinescu sunt, autor al blogului http://emilstudentulminune.wordpress.com/ . De curand insa mi-am cumparat domeniu si am adresa http://emilcalinescu.eu/ .

Doresti continuarea colaborarii link-exchange? Rugamintea ar fi, daca se poate, sa adaugi link-ul nou, cu numele "Emil Calinescu Punct Eu" sau "Emil Calinescu", fara sa stergi adresa veche. Daca nu este posibil, o lasi doar pe cea noua. Orice decizie ai lua, rog sa ma anunti, pe mail .

Si indiferent daca ai scris sau nu guest-post, te astept cu unul. Am scos regula cu fiecare cate unul, asa ca poti scrie si mai multe :) Si daca doresti si gazduiesti, pot lasa si eu un guest :) sau mai multe :)

Multumesc, o zi buna :)

Emil Calinescu :)