luni, 8 februarie 2010

Si s-a dus vacanta...


S-a terminat vacanta! Nici nu-mi aduc aminte bine cand a inceput si niciodata nu i-am gasit rostul acestei vacante. As fi vrut ca aceasta saptamana sa se reporteze primavara, iar semestrul sa se incheie odata cu vacanta de craciun.
Dimineata, ningea foarte tare si parca mai mult tragea geanta de mine sa ma duca spre scoala, decat o duceam eu.
In alta ordine de idei, am observat ca oamenii nu au deloc rabdare! De ce? Nu tot acolo ajung? Stai la un rand si rabdarea dispare: "Ce greu se misca ...hai mai repede!"
Dar cand noi ajungem in acele locuri, nu vrem sa ne grabeasca nimeni. Sa astepte! Noi de ce nu avem rabdare sa-i asteptam pe ceilalti?
Va doresc putere de lucru si sa va inarmati cu rabdare!

4 comentarii:

Tivadar Emanuel spunea...

pai de ce nu ne spui despre ce era vb. mai exact .... ca asa nici nu stiu de partea cui sa fiu ...a ta sau a 'nerabdatorilor' :P

Spor la invatat si teme! :)

Anonim spunea...

multă baftă la examenele care urmează și multă putere de muncă!

Cristina spunea...

@Tivadar Emanuel: Cateva exemple care mi-au marcat aceasta saptamana. Incep cu o banala coada la biblioteca scolii de vreo 8 persoane, trebuia sa imprumat o carte de care aveam nevoie la o tema si nu mai vroiam sa mai fac un drum pana la cea judeteana! Mai tarziu am asteptat la casieria unei banci cam 20 de minute, destul de rabdatoare, insa cativa din fata mea au renuntat, asa ca randul mi-a venit mai repede decat credeam. Am fost nevoita zilele acestea sa mai stau la cozi si pe la supermarketuri. Si exemplele pot continua. Nu inteleg persoanele care injura cand stau la coada, care ofteaza sau pe cele care renunta...
Esti de partea mea?
@Adinna: Multumesc!

Tivadar Emanuel spunea...

I'm On Your Side! :-)