marți, 13 aprilie 2010

Lucruri materiale


Lucruriile materiale conteaza doar pe pamant, dar poate ca as fi absurda sa spun ca banii chiar nu conteaza deloc, pentru ca acum toata lumea stie intr-adevar ce face banul din om! Dar cel mai mult conteaza limitarea tuturor acestora. Lumea munceste foarte mult pentru viata aceasta, se zbate ca sa ii fie bine,dar nu mai stiu unde sa se opreasca...
Conteaza sa poti avea un trai decent, sa ai ce sa mananci, sa ai parte de lucruriile esentiale pentru viata. Si spun asta pentru ca nu trebuie sa-ti faci un tel din a avea cat mai multi bani. Ideea este sa nu realizezi mai tarziu ca nu te poti bucura de ceea ce ai incercat sa construiesti pana acum.

Depinde de tine sa nu crezi ca e mult prea tarziu...

5 comentarii:

Sergiu spunea...

Din pacate noi am inventat banii, iar acum tanjim dupa ei.

adinna spunea...

da, aşa este...adesea ne lăsăm purtaţi de vârtejul care ne trimite doar după achiziţionarea lucrurilor materiale şi uităm de cele spirituale care, defapt, sunt cele mai importante...
treci pe la mine pe blog si ascultă piesa din ultima postare, iar dacă îţi place, preia-o şi tu şi scrie un articol despre mesajul care ţi-l transmite...are legătură cu articolul tău :)

Anonim spunea...

Salut!!! Sunt Vlad de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur,felicitari pentru blog chiar este frumos,incep sa il citesc cu drag, noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol, noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne promovezi adica sa ne sustii cu acest proiect de radio, si ne gandim sa iti luam un interviu, adica vrem sa luam interviu la multi bloggeri, sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi vrem sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu,Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com sa vorbim mai schimbam o vorba,o ideie etc si suntem alaturi de tine si la bine si la rau iti multumesc pentru timpul acordat, vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.Respect!Cu stima Vlad! O Zi Buna!Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie) Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!

M.Cristina spunea...

@Adinna: Cu mult drag, cand am timp trec.
@Vlad: In curand, dupa ce imi voi face ceva timp ne auzim pe mess!
Multumesc!

M.Cristina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.