joi, 20 mai 2010

Ma gandeam...

De ce institutiile de invatamant au doua randuri de scari: pentru profesori si pentru elevi. Cele pentru profesori sunt acoperite, de obicei, de un covor lung si agatat de diferite tocuri, mai mereu curatat si aranjat. Treptele pentru elevi sunt acelea gri, din material gen marmura, urate, de obicei roase la capatul treptei.
Unu la mana, nu promoveaza egalitate. Stiti voi, aceea care zice in legea fundamentala ca exista in fata legilor. Voi urcati/coborati in atmosfera mai placuta, noi nu. Sa nu fiu inteleasa gresit, nu vreau sa credeti ca imi doresc atat de mult sa ma intalnesc si pe scari cu domnii profesori, dar daca e scara elevilor, apoi nu mai urcati/coborati voi pe la noi! Ca doar noi nu avem voie la voi!
Sunt rea? Stiu...

Un comentariu:

Liviu spunea...

Tot in genul asta imi puneam si eu o intrebare zilele astea , bine cu un alt subiect : "De ce deasupra casei poporului zboara un stol de ciori/corbi tot timpul? si de ce porumbeii sunt din ce in ce mai putini?". Stiu ca nu are nici o legatura cu ce ai scirs de cat pe de foarte departe ... simteam nevoia sa intreb asta pe cineva...