joi, 6 mai 2010

O zi numai pentru mine

Odata la ceva timp faceti acest exercitiu: uitati de tot ce e in jur si luati-va o zi numai pentru voi, faceti absolut ceea ce va doriti, izolati-va de tot ce va inconjoara. Nu va ganditi decat la voi, la ce va doriti, fiti fericiti pentru ceea ce aveti si bucurati-va de liniste. Este cel mai minunat lucru posibil... .
Asculta doua piese superbe:


4 comentarii:

achilianu spunea...

Cu adevarat superbe piesele, insa, am o mica obiectie la ziua aia numai pentru noi...nu prea e realista in cotidianul ce-l traim...asa momente, da, dar o zi intreaga...poate dupa ce ies la pensie :P dupa 65 de ani :D :))
sanatate...

Cristina spunea...

@Achilianu: Eu imi iau la 3 luni o zi numai pentru mine in care nu vreau sa aud de nimeni si de nimic, imi inchid telefonul si ma relaxez. Uit de tot ce e in jurul meu, fac o plimbare pe faleza, privesc Dunarea... Ajung acasa citesc o carte, mai scriu cateva impresii. Sunt atat de linistitoare aceste 4-5 zile "numai pentru mine" dintr-un an!

Tivadar Emanuel spunea...

trec sa incerc si eu acest exercitiu

admin spunea...

Salut, sunt interesat de un link exchange cu acest blog
Intră şi vezi dacă bloguleţu meu se încadrează ceriţelor tale, iar dacă trece testu, lasă mesaj cu titlu care vrei să te trec şi adresa, să nu uit pe cine să trec
O zi bună

Titlu : Informatii
Adresa : http://informatiinews.blogspot.com/