marți, 6 iulie 2010

Frumusete interioara versus frumusete exterioara


Cat de mult conteaza in general cum arata o persoana?
Fireste, la un prim impact vizual conteaza "exteriorul", acesta te loveste, te inalta sau te coboara. Insa, daca nu ai o anumita sclipire interioara, esti doar un obiect de pret care tot intr-o vitrina va sfarsit. Frumusetea nu inseamna ceea ce esti la exterior, nu este infatisarea fizica ci ceea ce esti in interior, in inima si sufletul tau. Farmecul consta doar in a putea sa descoperi aceasta. Se spune ca in general cautam la altii ceea ce nu avem, de aceea poate ca barbatii cauta frumusetea chipului, a corpului femeii, iar femeile cauta puterea si siguranta lor. Nu sunt de acord cu aceasta ipoteza, sunt foarte multi barbati frumosi pe care nu ai da doi bani si foarte multe femei, care nu le avantajeaza frumusetea, dar care valoreaza cat toate comorile lumii. Categoric si invers e la fel.
Desigur, se intampla ca unii sa fie si frumosi si destepti, nu e vina lor ! Sa nu ii judecam pentru asta....

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri noi"

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

alina2006sm@yahoo.com

Cristina spunea...

@Alina: Am trecut blogg-ul de ceva timp in blogroll ( cam o luna, sper sa nu ma insel)