vineri, 7 ianuarie 2011

De ce unii oare cred ca sunt cei mai cei?


Oare numai daca te scoti singur in fata inseamna ca esti bun, oare trebuie sa tipi si sa te faci vazut din multime intr-un mod dezastruos, atunci esti bun?
Eu as numii aceste reactii perfide si nechibzuite. Consider ca inteligenta si increderea, curajul si vointa, dar mai presus de toate, intelepciunea vin odata cu timpul, le castigi doar daca esti bun si nu te bati cu pumnul in piept pentru asta, devii bun pentru ca esti recunoscut, faptele te recomanda, increderea si dedicatia cu care realizezi totul devin o carte de vizita pentru tine, pentru ceea ce esti. Cu alte cuvinte inalti numele tau ca un edificiu peste intreaga ta personalitate faurita cu multa rabdare.
Fie ca sa nu mai ridici bratul sa strigi din multime ca tu poti, ca tu stii, fie ca toata mandria sa dispara din inima ta, fie ca bunatatea si intelepciunea sa iti acopere actiunile, fie ca tu sa fii cel mai bun invatand pe altcineva si primind laude ca pe niste vorbe de duh care sa-ti lumineze pasii spre desavarsirea personala!
Stiu ca esti in stare, stiu ca poti, e important sa si vrei... Acesta e secretul!

5 comentarii:

Interzisa. spunea...

Stii cum e... In ziua de azi, nimeni nu te scoate in fata, ba din contra...deci, scoate-te singur. Intr-un fel, un pic de lipsa de modestie, e necesara ;)

Cristina spunea...

@Amanta ta: Nu stiu ce sa zic, mie nu prea imi sta in caracter sa incep sa ma laud.

Anonim spunea...

sunt perfect de acord cu ceea ce spui... Am întâlnit în ultima vreme persoane care m-au uimit şi în acelaşi timp m-au îngrozit cu felul lor de a fi.Adică nu credeam că cineva poate să se considere perfect,că cineva poate să se asculte doar pe sine,că poate să calce în picioare orice crede că i-ar sta în calea divinizării de sine...Sunt acei"burici ai pământului"cărora nu le pasă decât de ei înşişi şi de părerile lor,sunt acei oameni demni de tot dispreţul lumii.Care nici măcar nu îşi dau seama,de acolo din vârful imaginar pe care s-au cocoţat,că sunt un mare,mare NIMIC...

Andrei Răduţu spunea...

Intotdeauna vor exista tipul acesta de oameni care nu vor reusi sa iasa in evidenta decat prin astfel de fapte...e un gen de sindromul "centrul atentiei"...se hranesc cu asa ceva...in fine...ramane fiecare cu ale lui...incearca sa ii ignori:)...toate cele bune Cristina:)

Cristina spunea...

@Rappa_ru': Uneori nu prea pot sa ii ignor!