joi, 13 ianuarie 2011

Nu pot intelege


Ce motiv poti sa ai sa fugi de o persoana pe strada, sa fie gata sa te calce masina, sa traversezi ca un nebun in loc sa treci pe langa respectiva persoana? Nici nu il zarisem daca nu claxona masina puternic si daca strada nu era pustie... Nu mai zic nimic, mai adaug un singur lucru era tata, nu am mai stat de vorba cu el de 4 ani, si nu l-am mai vazut de 3-4 luni. Ultima data cand l-am vazut si-a schimbat directia de mers si de asemenea, m-a ocolit. Poate iti trebuie o putere sa treci pe langa mine... Oricum nu ti-as fi reprosat nimic si daca nu mi-ai fi spus nimic as fi tacut si mi-as fi vazut de drum, caci dupa cum tu mi-ai spus: "Fiecare are drumul lui in viata!"

7 comentarii:

just_me spunea...

Poti sa faci putina lumina? :)

Interzisa. spunea...

Fiecare are drumul lui, dar uneori, drumurile se mai si intersecteaza...

Cristina spunea...

Se intersecteaza accidental...

Anonim spunea...

Să ai curaj! şi de-ai putea să te prefaci că nu s-a întâmplat!...Bunica mea,femeie înţeleaptă,spunea aşa,încercând să ne lămurească lucruri ce nu pot fi lămurite:"Dragele mele,aţi văzut vreodată bou care să ragă după viţel?" Eu una,nu,din păcate.

Cristina spunea...

@Anonim: Promit ca voi cauta puterea sa trec peste... Multumesc pentru sfat!

Tivadar Emanuel spunea...

cred ca ti-a fost greu sa scri aceasta postare ....
cred ca ti-ar fi placut ca el sa o citeasca .. e clar ca ii este adresata lui in mod direct ....
trista postare ..trista ....

Anonim spunea...

cred ca raspunsul la intrebarea ta il gasesti intr-un articol care mi-a placut tare mult.crudul adevar,valabil atat in relatiile de prietenie cat si de iubire.si eu am trait aceasta experienta cu cea mai buna prietena,care a fugit de mine pe strada doar pt ca imi datoreaza niste bani amarati.....
http://www.irinab.com/2011/06/utilizatori-de-prieteni.html