miercuri, 14 iulie 2010

Adio Madalina Manole!

"Despre mine, pe scurt?.. M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!
Restul e... mişcare de rezistenţă!"



Madalina Manole, cunoscuta cantareata, a murit chiar astazi, cand ar fi implinit 43 de ani. Trupul artistei a fost gasit de sotul ei, Mircea Petru, in jurul orei 6.30, in holul casei sale din Otopeni. Acesta a anuntat imediat politia.
Anchetatorii au in vedere posibilitatea sinuciderii cu somnifere, insa politia nu a confirmat deocamdata aceasta varianta. Se asteapta verdictul medicului legist si anchetei criminalistice.

Asculta mai multe audio Muzica
"Majoritatea admiratorilor, prietenilor, fanilor o stiu asa cum apare ea in lumina reflectoarelor: o explozie de exuberanta, o voce speciala, un chip frumos, o tanara artista talentata care a reusit ceva unic. Madalina a transformat sub ochii nostri un titlu de cintec in carte de vizita, in renume. Madalina este “fata draga” pentru copii, parinti ,bunici... Dar eu am vazut-o si altfel pe Madalina, am vazut-o la repetitii, ambitioasa, incruntata, obosita, nemultumita de ea sau de altii, strivind intre buzele ferecate un cuvint mai putin ortodox, atenta si exigenta cind isi masoara izbinda si neizbinda, reluand iar si iar o filmare dificila... Eu pe ACEASTA Madalina o apreciez si o consider cu toata convingerea ca fiind o autentica artista, o profesionista, o slujitoare sincera a cintecului romanesc caruia i-a daruit sufletul si credinta ei. Pentru asta nu are nici o sansa sa scape, oamenii o vor iubi mereu"

IOANA BOGDAN -realizator TVR- sursa www.madalinamanole.ro


Mi-a placut din totdeauna piesele sale, caldura vocii dar si angelitatea chipului sau. Acea sensibilitate aparte pe care o degaja. Am crescut cu melodiile sale, impreuna cu cele ale Laurei Stoica si Mihaelei Runceanu.
Ma gandesc la motivele mortii artistei. Sunt convinsa ca a fost sinucidere, caci mai avusese tentative. Poate avea o depresie post-natala, acesta a fost primul meu gand la aflarea acestei vesti. Se merge si pe varianta ca ar fi putut fi bolnava. Ma rog, poate ca o fi fost foarte bolnava in stare terminala, dar faptul ca s-a sinucis de ziua ei ma face sa cred ca e mai degraba vorba de depresie. Oricum nu putem sa rationalizam felul de a gandi al unei persoane aflate intr-o depresie profunda!
Dumnezeu sa o ierte pentru gestul ei necugetat...

Asculta mai multe audio Muzica

5 comentarii:

Antiignorantu spunea...

PSIHOZA SOCIALA …. MULTE FEMEI PICA IN CAPCANA … MADALINA MANOLE ESTE POSIBIL SA FI FOST UCISA PTR. DIVERSIUNE MEDIA , SINUCIDERE PRIN PRESIUNE PSI * Protectia – AM SPUS DE MULTE ORI PE FORUMURI DESPRE PRUDENTA SI SINUCIDERI * SUNT IN STARE DE ORICE FOSTII SECURISTI SA UCIDA PRIN METODE PSIHOLOGICE PTR. MARI DISCUTII IN MEDIA – DISTRAGEREA ATENTIEI DE LA CRIMELE SI JAFURILE FACUTE DE CATRE CLANURILE DIN POLITICA .

Cristina spunea...

@Antiignorantu: Este o ipoteza si aceasta. Eu insa merg pe a mea, depresia de orice tip poate schimba un om. Am revenit asupra postari si am adaugat o melodie recenda a Madalinei Manole " Suflet gol". Aceasta piesa poate da un raspuns mortii artistei.

Ascultati cu atentie aceasta piesa si spuneti-mi ce mesaj v-a transmis.

Cristina spunea...

Am ramas fara cuvinte citeam in ziarul Gandul:
"Prăbuşită pe hol, într-o baltă de sânge, Mădălina Manole a lăsat în urmă un copil de 2 ani, pe care şi l-a dorit enorm, un album ce urma să fie lansat duminică, 18 iulie, la Brăila, " 09 Mădălina Manole", şi întreaga lume artistică bulversată.
Potrivit impresarului artistei, Florin Apostol, reprezentantul casei de producţie, peste 4 zile, Mădălina Manole era aşteptată la Brăila pentru a-şi lansa printr-un concert live cel mai recent album. ".

Nu a mai apucat sa mai vina in orasul meu...

Anonim spunea...

Nu e vorba numai de depresie, și vorbesc despre o depresie numită post-partum, ci de mai mulți factori (soț indiferent, încercare disperata de a reconecta profesional la lumea de vârf, neînțelegerea în familie, schimbările dramatice survenite în viața ei după naștere, cura de slăbire drastică)dintre care cel mai important este ignorarea de către soțul ei a problemelor de cuplu pe care le aveau.

Cristina spunea...

Era prea mică scena, Fată Dragă, pe Pământ,
De hotărâşi, pripit, să te ridici pe Cerul Sfânt.
Te-om asculta, ciuliţi, în toate nopţile senine,
Când concertezi, sublim, la galaxii divine...