miercuri, 18 august 2010

Magia privirii

Privirea este un factor important in relatia cu cei din jurul nostru. Este primul lucru la care ma uit cand ma intalnesc cu o persoana. Indiferent de culoarea ochilor, acestia iti transmit ceva... Totul depinde de lumina din ei, de aceea sclipire speciala, fiecare mic detaliu te poate inspira.
Daca poti disimula o situatie prin fel de fel de gesturi false, privirea nu o poti ascunde. Poti remarca o privire innecata in angoasa, in tristete, alta care aluneca intr-o stranie fericire, o privire vicleana sau o privire blajina. Fiecare privire transmite un mesaj pe care tu esti liber sa il descifrezi.
Dar ce faci atunci cand intalnesti o privire care nu iti spune nimic. E asa de goala in interior cat este si in exterior... Cum ii dezlegi tainele?

Pentru mine ramane o enigma...

2 comentarii:

Anonim spunea...

:D Suuper post!
Se spune ca :"ochii sunt oglinda sufletului" si chiar asa este.Se intampla poate tuturor sa treaca prin momente in care sa aiba priviri goale,lipsite de sens,inteles.Insa nu cred ca exista cineva caruia sa nu i se poata citi niciodata nimic in privire.
Foarte frumos scrii...:*:*>:d<

Cristina spunea...

@Alinutza: Intr-adevar nici eu nu cred ca exista vreo persoana careia sa nu ii citesti vreodata privirea.
Privirea goala, care nu spune nimic, care are un aspect bizar ma intriga.
Multumesc!