luni, 25 iulie 2011

Straniu...

Am fost admisa la buget in cadrul facultatii Al.I.Cuza la Litere. Aveam deplina incredere ca voi fi studenta in Cluj, dar se pare ca a fost concurenta mare si am fost admisa la taxa.
Iasul nu e ceea ce imi doresc, dar sunt increzatoare, totusi este un centru universitar de renume.
Am acordat prea multa incredere Clujului si am intampinat multe probleme la retragerea dosarelor, cu actele originale. Am fost destul de aproape sa-mi pierd locul din Iasi. Nu aveam fluturasul de confirmare din Cluj, pentru ca il lasasem ca adeverinta in Iasi si am fost nevoita sa dau o declaratie. M-am dus la decanat, o camera sumbra, foarte intunacata, nu puteam sa disting scriitorii de pe pereti, iar mirosul era unul groaznic de mucegai. Unde sa mai pun ca se clatinau si geamurile...
Mi-a fost dictata o declaratie, mi-au fost luate chitantele si foile de inscriere de la UBB.-Cluj. Practic in momentul de fata eu nu am nimic doveditor care sa ateste faptul ca m-am inscris la Cluj. Oare banii pe inscriere vor fi declaratii, eu una ma indoiesc.
Acum sunt linistita pentru ca mi-am confirmat locul in Iasi si astept sa vina toamna pentru a vedea daca a fost sau nu o alegere buna.

4 comentarii:

BlackCat spunea...

Mult, mult succes!!!

Cristina spunea...

@BlackCat: Multumesc mult!!!

Simina spunea...

Cristina, eu cred ca o sa-ti placa in Iasi! E foarte frumos orasul si oamenii! N-am facut acolo facultatea,
desi mi-ar fi placut! Succes deplin!

Cristina spunea...

@Simina: Sa speram, foarte multi cersetori in Iasi, lucru neasteptat. Merci frumos!