vineri, 15 octombrie 2010

Astazi

Astazi am poate mai mult ca oricand sentimentul ca nu stiu ce vreau, ca nu ma pot decide. Nu ca n-ar fi asa mereu dar astazi parca ar fi mai adevarat ca niciodata acest sentiment.
As avea atatea de spus... Si cu toate astea cuvintele mi se incapataneaza sa ramana ascunse undeva, pierdute in mine...
Astazi stau si ma intreb, din nou, cum o fi sa stii atat de bine ce vrei incat sa te ghidezi in viata dupa acest principiu? Sa nu te abati de la el si sa-ti si placa acest mod de viata. Sa-ti traiesti viata dupa nebunia sufletului tau si sa te bucuri de clipele traite astfel. Sa-ti traiesti viata asa cum vrei pentru ca asa vrei, fara sa-ti pese ca ai putea dezamagi oamenii din jur, ci doar de libertatea ta sufleteasca de gandire sau de orice fel ar fi ea. Sa nu ascunzi de ceea ce esti si simti in spatele tuturor lucrurilor pe care le faci zi de zi. Pentru a nu mai simti si a nu mai fi. Bine cred ca este macar sufleteste daca nu altfel.
Astazi, mai mult ca oricand, aş vrea sa stiu cum e sa traiesti asa. Macar cinci minute... Macar unul...

Azi m-am trezit cu o dorinta inzecit mai mare de a inchide ochii pentru a visa si de a scrie despre astazi!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Waaw ce frumos...
Si eu simt asa uneori.Dar stiu ca in toata viata mea ma voi ghida dupa iubire asa cum am facut-o si pana acum.Mi-e de ajuns sa am langa mine suflete calde,blande si intelegatoare.Fiindca stiu ca am multa iubire de dat.
Te pup!

Cristina spunea...

@Alinutza: In ultimul timp parca caut din ce in ce mai multe suflete calde, parca nu imi mai ajung... Ele sunt multe, dar eu le simt putine in adancul meu.