duminică, 3 octombrie 2010

Confruntarea cu mine...


O mie de laude si aprecieri nu reusesc sa-mi impace sufletul. Mereu am fost critica cu mine, m-am judecat mai aspru decat au facut-o ceilalti. Posibil sa-mi fi exagerat anumite greseli, dupa spusele unora.
Ma pun in situatia oamenilor din viata mea si ma intreb daca eu in anumite situatii as proceda la fel. Cu siguranta nu, imi pierd cu usurinta increderea in oameni, nu le pot ingaduii mult pentru ca nici mie nu imi permit aceasta sansa.
Recunosc, am senzatia ca nu fac lucrurile asa cum trebuie, ca pot sa le fac de 10 ori mai bine, insa cand realizez ca cei din jurul meu o fac de 10 ori mai prost, imi pare rau ca am fost asa de dura cu mine. Este posibil sa am pretentii foarte mari de la persoanele din jurul meu, de aceea nu prea o sa auda din partea mea prea multe aprecieri. Nu sunt capabila sa le spun asta...
Privesc, cu atentie persoanele de varsta mea 18-19 ani, incercand sa le analizez. Mi se par atat de neimplicati, atat de imaturi, cu un orizont ingust. Parca sunt atat de nehotarati, asteapta ceva dar nu stiu ce anume.

3 comentarii:

Andrei Răduţu spunea...

Vezi tu mai Cristina...aici totul se rezuma la cum e fiecare...orice persoana are anumite, standarde, asteptari, la varsta aceasta incepe sa se cunoasca din ce in ce mai bine si sa isi traseze incet incet drumul pe care merge si visele pe care le are...de asta avem cateodata impresia datorita multor circumstante in care ne gasim sa ne punem intrebari...adevaratul raspuns il gasim intotdeauna in interiorul nostru:)...o zi frumoasa iti doresc si mult succes:)

Anonim spunea...

cred ca nu ar trebui sa fim prea critici cucei din jur. stii de ce? pentru ca vazand superficialitatea lor nu cumva sa dam si noi dovada de asa ceva. e greu sa iti faci o impresire despre cineva, chiar si dupa ce l-ai cunosuct o bucata de vreme. spre exemplu, un om retras, timid poate ascunde in sufletul sau oceane intregi de frumusete sufleteasca care asteapta sa fie descoperite

Cristina spunea...

@Rapp_ru': Ce frumos suna standarde, dar imi dau seama ca sunt persoane carora le lipsesc...
@Tzzumbi: E greu, dar imi place sa descopar cate o particica din fiecare indiferent cat de expansiv sau retras este. Nu cred ca voi putea sa nu mai fiu critica, e in firea mea... De multe ori tin pentru mine si nu ma manifest.