luni, 7 decembrie 2009

Alegerile din Romania


Aseara s-a autopronuntat presedinte Mircea Geoana, in paralel cu Traian Basescu care tinea si el un discurs de victorie. Nu pot intelege cum se declara toti presedinti fara sa se termine numaratul voturilor?! Astazi de dimineata la ora 9 se rastoarna situatia si Basescu preia conducerea...
Se pare ca Geoana a fost presedinte doar pentru o seara!
Esti multumit/a ca a castigat Basescu?

4 comentarii:

Ioana Radu spunea...

Si cu unu si cu altu tot acolo se ajunge. Daca Geoana nu era sustinut de ceilalti, ar fi avut o sansa mai mare in credibilitate. Dar cu toti acei misei care i s-au alaturat, ma tem ca fiecare ar fi avut pretentii de la Geoana, daca el ar fi iesit presedinte. Pana la urma, fiecare credea ca datorita lor Geoana va ajunge presedinte, deci Geoana le era dator. Si cu atatea datorii catre atatia sustinatori din parlament, nu stiu unde s-ar fi ajuns. S-ar fi cinstit intre ei cu bani.

BlackCat spunea...

Nu, nu as fi vrut niciunul din cei care au candidat sa iasa. Speram la o noua revolutie inspre bine...

Sergiu Butnarasu spunea...

Si cand te gandesti ca s-au aliat atatea partide ca sa-l dea jos si tot nu au reusit. Tare Basescu asta...

bama boy spunea...

Ce-i drept, au fost fraude peste tot... In ambele parti s-a furat si se va fura in continuare, iar noi trebuie sa suportam consecintele. In ceea ce priveste "victoria" lui Basescu, ma declar neutru, intrucat nu am votat. Numai bine!