vineri, 18 decembrie 2009

Ecoul unui vals de iarna inghetat...


Iarna isi ninge linistita visul de zapada peste sufletele noastre de tarana si lasandu-ne sa plutim pentru o clipa pe ritmuri de vals inghetat.
Rasuna printre fulgi ecoul unui Waltz vienez si miscarile latente se desprind in pasi sacadati de zapada. Si fiecare clipa ce se scurge din cer poarta amintirea a ceea ce este sau va fi.
E devreme pentru dans, mult prea devreme pentru vals. Invaluite de mister, se joaca de-a v-ati ascunselea cu sufletul ce priveste cu sfiala spre lumina ce curge din Viena isi asteapta cu nerabdare clipa cand se va trezi dansand.
E de neinteles taina pe care o poarta vantul despre dans...
Desi nu intelege si ii e greu sa astepte anotimpul potrivit va strange toate cuvintele daruite de imaginea dansului, toate sperantele pentru acea seara magica, fiecare gand, pe toate cu-o suflare le inalta spre cer, le inchina dirijorului ca multumire, ca simbol ca de aici muzica va incepe doar cand orchestra divina va dezgheta dansul cu un vals vienez plin de viata, de lumina si atunci cu toata puterea va pasi pe ring ....

Leonard Cohen - Take this Waltz
Asculta mai multe audio Muzica

Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna ziua ,

Va intereseaza un link exchange cu http://www.jocurias.com ?
In schimbul unui link pe site-ul dvs, eu va adaug link-ul pe http://blogjocuri.wordpress.com .

Link : http://www.jocurias.com
Titlu : jocuri noi
Descriere : jocuri noi

sau

Jocuri noi

Astept un raspuns, fie pozitiv, fie negativ.
Daca sunteti de acord , va rog sa imi trimiteti titlul site-ului si link-ul site-ului dvs , pt a-l adauga. ( catalin.timofte7@gmail.com )

Multumesc,

O zi buna !