marți, 28 septembrie 2010

Ma bucur sa aflu...

Astazi, un fost profesor de psihologie ne sfatuia sa nu dam bac-ul la psihologie, pentru ca Braila are profesori putini si capabili in acest domeniu, cu o inalta pregatire profesionala. Profesori, care nu se multumesc, oricat de corect ai scrie la acest examen. Ma bucur sa aflu asta, e un motiv in plus sa dau la psihologie. Voi fi atenta si consider ca voi face fata. Nu imi pasa de exigenta comisiei de evaluare!

5 comentarii:

Administrator spunea...

Salutare prietene blogger. Astazi m-am mutat pe domeniul proaspat, pentru ca vine iarna. Te-as ruga sa ma schimbi in blogroll.

Link: http://www.oigenblog.info
Nume: Oigen’s Blog

Iti multumesc pentru amabilitate si intelegere. O saptamana frumoasa

Anonim spunea...

Bravoo tiee!!
Rar mi se intampla sa intalnesc un om curajos si deosebit ca si tine.
Mult succes apropo de bac'!!
Te pup!

Cristina spunea...

Multumesc Alina... Un curaj nebun amestecat cu dragostea mea pentru psihologie. Nu am de ce renunta. Ii compatimesc pe cei care fac alegeri doar de nevoie.

Andrei Răduţu spunea...

Ar trebui mereu sa iti urmezi drumul tau si sa ii lasi pe ceilalti sa vorbeasca(sa ii asculti eventual si sa vezi daca poti lua ceva bun din ceea ce spun ei), dar decizia sa ramana a ta...mai ales in aceasta clasa si unde sistemul este asa cum este si in care te poti dezorienta instantaneu daca nu mergi pe drumul tau:)...mult succes si nu iti faci mari probleme cu bacul...concentreaza-te pe admiterea la facultate, crede-ma pe mine:)

Cristina spunea...

Rapp: Imi cam fac, nu ca nu l-as lua, dar vreau note mari.