marți, 22 septembrie 2009

Good morning!


S-au incheiat cele cinci ore de somn pentru mine... nu mi-au ajuns, evident. Cu ochii lipiti initial, acum doar pufosi, cu amorteala inca in mine, fara sa-mi fi baut cafeaua si fara sa fi vorbit un cuvant pe ziua de azi, am decis ca decat sa mai aman alarma a n-a oara, mai bine ma ridic putin mai sus in pat, imi pun o perna la spate, deschid pc-ul si scriu despre alarma
Nu suport alarma. Nu sunt o persoana matinala!! Si pe langa asta, n-ati observat ca intotdeauna strica visele bune? Fix cand nu trebuie sa sune.
Sunt tanara si mi-e somn, asta e adevarul. Nu cunosc pe cineva care sa nu fi implinit 40 de ani inca si caruia sa nu-i placa somnul. E o prerogativa a tineretii. Cu toate astea, nu cred ca, vreodata, am sa ajung sa ma trezesc datorita ceasului biologic la 5 dimineata!! E absurb.

Buna dimineata!!

2 comentarii:

Andrei Răduţu spunea...

Stiu cum e cu trezitul de dimineata...momentan imi cam fac griji despre acest acest lucru pentru ca nu pot da randament maxim fara sa ma odihnesc indeajuns...si inca sunt la inceput:D...succes si o zi buna, Cristina:)

Cristina spunea...

Am avut o zi aglomerata, sper sa am una mai usoara maine si sa imi fac timp sa scriu un articol nou...