sâmbătă, 20 decembrie 2008

Oamenii ce ii voi admira mereu...


Admir persoanele care isi formeaza propriile idei, propriile conceptii de viata, pe care le expun atunci cand trebuie si cum trebuie. Apreciez oamenii care nu au mintea furata de cotidian si indoctrinata de fel de politici subrede, intalnite la orice colt de strada. Intr-o societate in care tupeul a devenit valoare, iar curajul adevarat a devenit un soricel, inca mai exista oameni care spun lucrurilor pe nume. Cu alte cuvinte, gandesc curat. Fiecare zi este arhiplina de stiri fara subiect si predicat, pe care multi le savureaza pana la ultimul cuvant, ca mai tarziu, sa creada ca sunt capabili sa realizeze pledoarii de ceasuri intregi, care de fapt ... nu le apartin.
Cu fiecare moment trait, imi dau seama ca lumea devine tot mai neinsufletita, iar fiecare ticalosie facuta reprezinta un trofeu pentru ipocriti. Si rareori, ne este dat sa intalnim fiinte umane cu coloana vertebrala, care detin intru totul arta discutiilor, atragand ca un magnet priviri curioase si inimi deschise sa asculte.
Ma bucura faptul ca pasii de vals al unui cotidian mizerabil si olog nu-mi afecteaza visele si dorintele.Cel putin acum...

Niciun comentariu: