marți, 7 iulie 2009

In memoriam


Peste zece minute, zeci de celebritati se vor strange la Staples Center pentru a canta cele mai iubite melodii ale lui Michael Jackson, printre acestia numarandu-se Justin Timberlake, Diana Ross, Stevie Wonder si Usher.
"Sunt cu totii oameni despre care Michael a vorbit in ultimele luni si care vor arata care erau gusturile sale muzicale la momentul decesului. Asa cum Michael a spus deja, va fi cel mai mare show de pe pamant", a declarat o sursa apropiata familei Jackson pentru "The Sun".
Celebrul covor rosu pentru celebritati va fi inlocuit cu unul negru, in semn de respect. Organizatorii spun ca detaliile sunt inca in curs de confirmare, dar cu siguranta va fi unul dintre cele mai mari spectacole pe care lumea le-a vazut.
Cu siguranta va fi unul dintre cele mai mediatizate evenimente din ultimii ani (si sincera sa fiu, chiar pe buna dreptate).

Un comentariu:

Ella spunea...

Moartea lui MJ m-a intristat, m-a deprima si acum aceasta ceremonie de inmormantare.
Ce am inteles privind acum sfarsitul acestui fenomen, ca celebritatea este daunatoare, nu-ti mai aparti.
Viata lui in spetza s-a consumat nu pentru el, ci pentru altzii, sunt multi cei care au trait bogati pe spinarea celebritatii lui,multi au fost vedete, pana si omul de serviciu al proprietatii lui a a vut o viata mai fericita.

Michael Jakcson
celebru dar nefericit,
celebru dar singur,
celebru dar fara familie
celebru dar vanat la propriu, de paparazzi,
celebru fara viatza privata.
A fost un om singur, n-a avut cui sa-si spuna durerea din suflet pentru a fi incurajat.
Am scris intr-o nota trista, asa cum este aceasta plecare prea devreme dintre pamanteni a unui STAR nefericit.