joi, 23 iulie 2009

Campania "Jos palaria"


Palarii rosii, verzi, albastre au impinzit Romania si au facut ca orasele sa
arate vesele si primitoare. In Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Cluj si Timisoara, palarieri imbracati trasnit au coborit din care alegorice si impreuna cu personaje parca rupte din lumea basmului cocotate pe picioroange uriase au decorat orasele ca de sarbatoare. Lumea s-a aratat deopotriva incintata si curioasa sa afle cine sta in spatele acestei actiuni. Miercuri seara, telespectatorii au putut afla si raspunsul.
“Jos palaria” este o noua campanie marca Pro Tv care, dupa ce face bilantul celor doua decenii post decembriste, propune acum o alta revolutie: cea a responsabilitatii si a respectului reciproc. “Jos palaria” este o campanie care indeamna la redescoperirea valorilor, a tuturor lucrurilor simple si bune din jurul nostru. “Jos palaria” este revolutia bunului simt si a responsabilitatii, a seriozitatii si a modelelor de urmat. Dupa doua decenii de la Revolutie, Romania merita si trebuie sa iasa din interminabila tranzitie in care s-a zbatut. A sosit vremea ca romanii sa se regaseasca pe ei insisi si sa reinvete respectul fata de celalalt. Tocmai de aceea, Pro Tv ii invita pe toti romanii sa-si scoata palaria in fata celor care pariaza pe modestie si bun simt.
Pentru ca uneori poate deveni greu ca din multitudinea de alegeri
disponibile zilnic sa o iei pe cea buna, merita sa ne dam “Jos palaria!” in fata tuturor celor care stiu sa ia decizia corecta, in fata celor care-si pun aceasta problema, care se opresc putin in tot acest iures al vietii cotidiene si cauta solutia cea mai buna. Merita respect toti oamenii simpli care nu fac neaparat fapte marete, dar care gasesc totusi forta si rabdarea de a face ceea ce trebuie, ceea ce-i indeamna bunul simt.
Prin reportajele pe care le va difuza in cadrul Stirilor, Pro Tv ii invita pe telespectatori sa-i cunoasca si, de ce nu, sa ia exemplu de la toti romanii in fata carora merita sa spunem “Jos palaria!”
Ce parere ai despre aceasta campanie?

11 comentarii:

Ionut spunea...

Hai sa reconstruim ceea ce tupeul incearca sa distruga: bunul simt!
Hai sa ne respectam reciproc!
Hai sa pornim o noua revolutie!
Hai sa strigam: JOS PALARIA!
Gata cu mitocania!
Jos marlania! Jos fitele! Jos intoleranta!

E timpul sa FII JOS PALARIA!

Cristian spunea...

Interesant!Jos pălaria în faţa oamenilor înţelepţi...:)Mă aplec cu recunoştinţă şi eu în faţa sufletului tău bun.Îmi place blogul tău.PA!:)

Vania spunea...

Ca unul care se mulţumeşte, iarna, cu o căciulă, ce părere să am? Oricum, mi-a scăpat evenimentul în Timişoara.

Cristina spunea...

@Ionut: Initiativa e buna
@Cristian: Multumesc pentru apreciere!
@Vania: In orasul meu, nu au ajuns...

LaMargineaNoptii spunea...

Parerea mea e ca sint mult mai m ulti oamenii in fata carora merita sa iti dai jos palaria decit iar convenii proteveului. Iar mie nu imi place sa imi zica altii cine merita asta din partea mea. Sorry.

Cristina spunea...

Intr-adevar multi dintre noi meritam respect! Ce face protv-ul nu e de condamnat! Acest post nu iti impune nimic,doar te familiarizeaza cu realitatea!

Cristina spunea...

Consider ca aceasta campanie, te face constient de anumite lucruri, nu ti le impune!!!

Anonim spunea...

tatal meu, a lucrat in armata... la cutremurul din 77, fiind student la scoala militara a fost luat la bucuresti (impreuna cu multi altii) sa ajute la scoaterea ranitilor, si cadavrelor de sub daramaturii. Fiind de specialitate genist, a lucrat de asemenea la lucrarile canalului dunare-marea neagra, in conditii deloc profesioniste si sigure, cum bine stiti ca erau in acele vremuri. A vazut lucruii pe care noi le vedem doar in filme...
Acum, iesit la pensie, are tensiune arteriala, a facut multe accidente vasculare, si nu poate traii normal fara medicamente.
NU ZIC CA A FOST SINGURUL CARE A TRECUT PRIN ASTA, SI NICI NU VA FI, DAR CU SIGURANTA MERITA RESPECT.
PENTRU TATAL MEU SI CEI CA EL
"JOS PALARIA"

Cristina spunea...

Respect si din partea mea AER!

Raluca spunea...

E timpul să arătăm respect celor care nu se umplu de respect,
celor care ştiu ce înseamnă adevăratele valori,
celor care se ghidează după cei 7 ani de-acasă! Jos palaria!

Raluca spunea...

Jos palaria pentru ce-ai scris!