joi, 6 august 2009

Da-i viata!


Iti fac o provocare! Ce zici, ai curajul sa mergi pe autostrada inimii depasind viteza legala, ridicand mainile de pe frana ratiunii si inchizand ochii!? Ai curajul sa lasi viteza sa iti ridice adrenalina sentimentelor la maxim, incat sa simti ca existi doar tu?!
Asta fac acum, te provoc, vreau sa simti ce nu poti atinge, ce nu poti vedea, ce nu poti auzi! POTI DOAR SA O SIMTI! Este acolo, in inima ta, in sufletul tau...EA E SPERANTA!
Se spune ca speranta moare ultima... Gresit! Ea nu moare niciodata! Noi o ucidem! Si atunci?! De ce sa fii propria ta asasina!? Da-i viata sperantei din tine, hraneste-o cu bucuria fiecarei clipe de existenta, inmiresmeaza-o cu frumusetea viselor...si traieste! Da, traieste aceasta realitate mizera, nebuna si rea! Traieste pentru ca "VIATA ESTE UN CADOU CARE TI-A FOST DAT FARA SA IL CERI SI ITI VA FI LUAT FARA SA FI INTREBAT!"


Acest articol este dedicat unei persoane pe care nu o cunosc, dar chiar daca nu sunt acolo langa ea, as vrea sa ii donez....SPERANTE!
Viata merita traita asa cum e ea...e un test ca sa poti promova examenul de INGER!
Sa nu uiti NICIODATA sa zambesti!

4 comentarii:

Dreamgirl spunea...

Foarte frumos zis. Chiar numai citind ce ai scris tu aici,parca iti da putere sa speri in continuare.:D

aventoro spunea...

Imi place blogul tau si gandul din aceasta postare. Iti si multumesc ca si un necunsocut.

Pe-am adaugat si la lista mea de link-uri.

O zi frumoasa,
Sergiu

Cristina spunea...

Multumesc Sergiu!

Andrei Răduţu spunea...

ce sa zic...mai frumos de atat cred ca nu se putea:)