vineri, 14 august 2009

O concluzie


Pentru omul care sunt nu cred ca exista un stadiu de constientizare final. Ceea ce conteaza cel mai mult nu este rezultatul. Cele mai importante sunt descoperirile de-a lungul drumului de cautari.
Cautarea si efortul de constientizare nu reprezinta niciodata un scop prin ele insele, ci doar un drum care se deschide fara incetare catre noi intrebari, catre noi indoieli. Si tocmai prin inlantuirea lor neobosita se deapana povestea curajoasa a unei transformari, cea pe care noi o implinim zilnic, nu pentru a supravietui, ci pentru a trai viata la cea mai mare intensitate.

4 comentarii:

MAX spunea...

Ai ceva talent scriitoricesc. Iti recomand sa incepi sa scrii. La inceput, ceva scurt. O nuvela, de exemplu. S-ar putea sa iti placa si sa faci din acest hobby un succes. Bafta!

Cristina spunea...

Multumesc pentru sfat Max, poate o sa incerc!

Ioana Radu spunea...

Dar pentru a trai la intensitate mare uneori lucrurile pe care noi le vrem pot actiona contrar dorintelor celor din jur. Atunci ce facem? Traim la intensitate maxima lovind cercul in care traim?
Oricat am incerca nu vom putea trai atat de tare fiind singuri. Fericirea este precum sexul, nu inseamna nimic daca nu ai cu cine sa o imparti.

Blogger spunea...

Daca vrei sa treci pe domeniu propriu (.info + host) intra AICI.