joi, 27 august 2009

Tablou roz


Chiar in acest moment incerc sa surprind multe nuante de roz. Prea mult stres in jurul nostru si in mintile noastre obosite. Multe flori roz, de un realism incredibil, flori raspandite pe aceasta foaie alba de hartie.
Desenez cu mintea libera de ganduri, convinsa ca tu cititorule, ai sa zaresti lumina reflectata in petalele roz si-ai sa te lasi invaluit, un gen de dulce dictatura, stralucitoare, o invazie de liniste si pace.

Stiu deja ca intr-o buna zi acest desen o sa dispara, la fel ca alte lucruri efemere din viata, dar eu nu gasesc un alt mod decat acesta de a-ti arata florile roz care mi-au explodat in minte, in ganduri, in suflet la sfarsit de august.

Am zarit in oglinda sufletului o multime de flori roz. Sa oprim timpul sufletului si sa ne bucuram de acest cadru...

2 comentarii:

Terra spunea...

De vreo doua zile nu cred ca maiam puterea sa desenez in roz. S-a terminat tubul de tempera inscriptionat scurt, "pink".
Usor, usor, am sa pun bani la ciorapul sufletului, pentru un alt tub.
Pana atunci, ma bucur de florile tale pe care, draga de tine, le imparti cu noi.
Multumesc.

M.Cristina spunea...

Sper sa strangi cat mai repede "banutii" necesari pentru a-ti colora sufletul, gandurile, trairile in roz! Iar daca am reusit sa te distrag pentru un moment de la gandurile tale, daca am putut sa iti imprumut putin din tubul de culoare atunci sunt fericita!