luni, 31 august 2009

Adiere tomnatica


In cateva ore vom intra oficial in anotimpul de toamna. Vom lua parte la concertul vantului rece, acompaniat de croncanitul pasarilor. In natura se va auzi doar balada Soarelui fara vlaga si ne va cuprinde un dor nestavilit de zilele calduroase, tocmai apuse.
Nu prea imi place toamna, e un anotimp trist, pustiu, fara vlaga, parca mort. E anotimpul in care ma scufund in placerea lecturii. Cu ocazia sosirii toamnei ati putea sa imi recomandati o carte profunda si sensibila? O carte in care sa doresc sa ma regasesc. O carte ce te poarta pe adierea vantului de toamna, o carte ce te scufunda in magia visarii! Astept sugestii!

Va invit sa ne bucuram de ultima seara de vara in acordul acestei melodii superbe!

7 comentarii:

Simona spunea...

Imi pare bine ca am gasit pe cineva care crede,ca si mine,ca toamna e un anotimp trist,mort.O sa imi fie dor de vara...Eu personal prefer primavara,o simfonie de culori si parfumuri si fluturi...:x

Whisper Moments spunea...

Si eu prefer primavara, insa si toamna are rolul ei...ne pregateste pentru iarna. Imaginati-va cum ar fi sa avem doar doua anotimpuri - unul cald, altul geros. Deja, datorita incalzirii globale si clima noastra temperata parca isi schimba caracteristicile...eu inca mi visez la o primavara lunga si infloritoare, dar si la o toamna dulce, in via cu struguri parfumati...ce vremuri!

Cristina spunea...

@Simona: Daca ar fi sa aleg intre primavara si vara, as alege vara.

Anne spunea...

Ma alatur voua, persoanele care vedeti toamna ca fiind un anotimp trist..asa il vad si eu, dar as fi preferat sa-l vad altfel

verde amar spunea...

toamna ? hmmm...
prefer iarna :D
e perfecta :D
alba, sarbatori de iarna, vacanta la scoala :))

Cristina spunea...

Urasc iarna, sarbatorile trec mult prea repede, soarele nu are putere. Vara parca renasc, vara traiesc, sunt alt om!!!

Cristina spunea...

Observ ca nimeni nu s-a incumetat sa imi recomande vreo carte. Par asa de pretentioasa?