miercuri, 26 august 2009

Madonna in Romania


Mass-media a intrat in delir: legenda pop Madonna va concerta live la Bucuresti pe 26august 2009, in Parcul Izvor. Vodafone Romania are deosebita placere de a anunta acest nou concert unic in Romania, ca parte a seriei Vodafone Best Music. Promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul face parte din turneul mondial Sticky & Sweet Tour.
Sticky & Sweet Tour, turneul de promovare a albumului „Hard Candy“, a fost extins anul acesta, dupa succesul extraordinar de care s-a bucurat in 2008. Sticky & Sweet Tour este deja considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo. In 2008, turneul Sticky & Sweet Tour a fost vizionat de peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orase, inregistrand vanzari de bilete record pretutindeni.



Pentru concertul de la Bucuresti, „diva” vrea 1370 de prosoape, nu bea decat apa sfintita Kabbalah si foloseste in special cosmetice cu saruri de la Marea Moarta.
Despre kabbalah, spunea intr-un interviu ca (in urma unor cercetari spirituale) a ajuns la concluzia ca „este similara, sa spunem, cu budismul; intreaga idee despre cauza si efect si pentru fiecare actiune exista o reactie si tu esti stapanul absolut al destinului tau si ca trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru haosul din viata ta. Nu poti merge sa te plangi vai, mi s-a intamplat asta si asta, sunt o victima, mi s-au intamplat una si alta, practic culegi ce ai semanat”
Initierea s-a produs cand „o prietena de-a mea obisnuia sa mearga mereu la aceste cursuri, sunt cursuri la Centrul de Studiu Kabbalah, si ei afirma ca Kabbalah este interpretarea mistica a Noului Testament. Imi tot spunea de acest rabin harismatic, care spunea aceste istorii minunate si vorbea incontinuu despre acest lucru. Eu i-am spus: asculta nici macar nu sunt evreica, de ce imi tot povestesti aceste lucruri? Si mi-a raspuns, nu trebuie sa fii everica sa intelegi, studiaza si iti place, ramai, nu iti place poti pleca. Deci, asta am facut. Am urmat niste cursuri de Kabbalah si este minunat, este absolut minunat.”
De asemenea mai declara ca 13 este numarul ei norocos:
In timpul spectacolului de la Roma, Madonna i-a dedicat hit-ul Like a Virgin papei Benedict al XVI-lea, afirmand:

„Voi dedica această melodie Papei, deoarece ştiu că mă iubeşte. Sunt un copil a lui Dumnezeu! Şi ştiţi ce altceva?” … Dupa care incepe sa cante primul vers al celebrei melodii:
Like a Virgin





De ce noi romanii, ne lasam cuprinsi de o febra fantastica cand e vorba de ceva maret si pozitiv adoptat in constiinta sociala mondiala?
De ce atata harababura pentru 2 zile, un concert dupa care ramanem sau mai bine zis, raman persoanele disperate, doar cu amintirea celor 8 milioane(pentru un loc bun), banii de bilet la concert. Sunt atatea lucruri de facut in tara asta, dar daca noua ne place mai mult balciul ce pot spune: bine ai venit Madonna! Iar Madonnei ii transmit: sa nu-i dezamagesti pe spectatori, si daca s-a creat atata valva sa fii MARE, precum deranjul si banii care-i primesti!


La final un interviu cu Madonna in Romania:
Times.ro: Buna ziua doamna Madonna. Cum va simtiti la noi la Budapesta?
Madonna: Credeam ca sunt la Belgrad.
Sunteti de fapt la Bucuresti dar am schimbat numele orasului pentru doua zile, special pentru dumneavoastra, ca sa nu va simtiti prost atunci cand il gresiti pe scena.
Madonna: Ma simt minunat atunci, aproape ca o virgina atinsa pentru prima oara.
Ce frumos. Asta inseamna ca parintii dumneavoastra o sa ne caute ca sa dam socoteala?
Madonna: Nu cred, au renuntat in 1975. Dupa primele 15 dati cand mi-am pierdut virginitatea.
Ce ati vazut pana acum din Romania si ce ati mancat din produsele noastre traditionale?
Madonna: Nu am avut foarte mult timp liber insa am vizitat duty-free-urile din aeroport si am dat o tura pe la Motoare si pe la Shaorma Dristor. Dupa cocnert sper sa incerc micii de la cocosatul.
Bine, dar Kabbalah si Yoga va permit sa mancati carne de porc?
Madonna: E ok. Am sa vomit mai tarziu. Chair crezi ca e usor sa imi mentin talia asta?


Dupa moartea lui Michael Jackson. Sunteti probabil cel mai mare simbol al muzicii pop mondiale. Aveti emotii?
Madonna: De loc tinere. La varsta mea emotiile se pot dovedi fatale asa ca ma feresc pe cat posibil. Incerc in schimb sa ma dedic hobbiurilor mele. Unul dintre ele este adoptarea unui copil din fiecare tara din lumea a treia.
O sa adoptati deci un copil si din Romania?
Madonna: Pana acum nu mi s-a propus nimic concret dar am ochit un baietel foarte simpatic la aeroport. Emil Boc parca il cheama.
Stim ca aveti o relatie destul de tensionata cu biserica totusi Romania este o tara profund religioasa, cum credeti ca o sa decurga lucrurile?
Madonna: Ce-a fost a fost, in plus i-am semnat un cd patriarhului vostru deci nu ma astept la probleme deosebite. Am sa renunt totusi preventiv la scena in care calugaritele dansatoare fac sex cu un copac.
Ce parere aveti atunci de Nicoleta Luciu care s-a imbracat in calugarita?
Madonna: Da si ea era in scena mea. trebuia sa ne sarutam. Apoi am aflat ca nici ea nu mai e virgina.
Multe dintre succesele dumneavoastra au fost colaborari cu alti artisti, ati fi tentata sa faceti o piesa cu un artist din Romania?
Madonna: Il admir mult pe Aurelian Temisan pentru ce face insa Loredana Groza este artista mea preferata de aici pentru ca incearca sa ma imite de atatia ani incat am si uitat. De asemenea am auzit ca Marius Moga este un fel de Timbaland.
Pe final am dori sa stim daca chiar va simtiti amenintata de teroristi, asa cum se spunea?
Madonna: Nu chiar. Doar daca ma ataca cu riduri. Ma tem de riduri.

sursa: times.ro



1. Va place Madonna?
2.Astept impresii, fara exagerari de la persoanele care merg la concert!

8 comentarii:

Anca spunea...

OMG, 1370 de prosoape??? Am citit bine??? Dar ce Dumnezeu vrea sa faca cu atatea??? Efortul de pe scena o solicita atat de mult incat va avea cantitati exorbitante de transpiratie de sters cu prosoapele?? Eu nu i-as fi indeplinit astfel de capricii bizare, oricat de Madonna s-ar crede ea. Cine e, vreo divinitate intrupata si venita pe Pamant, ca sa merite astfel de tratamente si sa se creeze un cult al persoanei sale?? Sunt indignata. Ba, mai mult, scarbita!

Cristina spunea...

@Anca: Da... nici mie nu mi-a venit sa cred, cand am auzit prima data aceste pretentii!

verde amar spunea...

Madonna e o baba de 50 de ani,care canta despre sex si arata groaznic fara machiaj

Andrei Răduţu spunea...

Mi s-a parut foarte caterinca interviul:))

Anonim spunea...

Mie îmi plac piesele Madonnei, în special cele vechi. O apreciez ca artistă şi femeie de afaceri şi nu mă prea interesează viaţa ei personală. În plus, e de apreciat că duce o viaţa sănătoasă, cu o alimentaţie corectă şi cu mult sport. Pentru vârsta ei, arată extraordinar. Cât despre interviul pe care l-ai postat... se doreşte funny, dar nu prea e...

Zad spunea...

foarte amuzant...pacat ca madonna nu e romanca pentru ca ar aparea pe prima pagina si la toate stirile in fiecare zi...bine ca nu e :P

Anne spunea...

La mine pe blog te asteapta un premiu draga mea. Numai bine iti doresc

Cristina spunea...

S-a mediatizat mult prea mult venirea Madonnei in Romania. O admir pentru ca se mentine in forma si pentru ca se reinventeaza cu fiecare an. Imi plac unele melodii ale sale. Am citit astazi pe net unele impresii de la concert majoritatea sunt negative.