miercuri, 26 august 2009

Sarbatoarea gandurilor- 1 an de blog


Astazi e sarbatoarea gandurilor! Azi blogul meu face 1 anisor.

A fost un an frumos, in care am invatat multe de la voi si sper ca si voi ati invatat cate ceva de la mine. Important e ca ne-am simtit bine impreuna. Am scris despre realitate, fantezie, viata, bucurie, deznadejde si multe altele. Intr-un an am atins 665 de articole, mai lungi sau mai scurte. Pe 26.08.2008 imi faceam un blog, fara vreun plan concret, aveam dorinta sa imi fac publice gandurile. Dupa o luna m-am gandit sa renunt, dar am zis ca renunt dupa trei luni. In cele din urma au trecut si cele trei luni si atunci chiar a inceput sa imi placa ceea ce scriam. Si acum acest blog a ajuns sa faca parte din mine.

Vreau sa le multumesc cititorilor mei pentru ca m-au citit in acest an, si ca si-au exprimat parerile, bune si rele asupra blogului meu.

Spre final vreau sa va adresez doua intrebari:
1. Voi de ce cititi blogul meu? 2. Voi ce vreti sa devina? (a nu se intelege ca voi incerca sa va fac pe plac. Voi scrie oricum numai lucruri cu care eu ma simt bine)

PS: Nu ma lasati in situatia "delicata" de a ma intreba singura. Chiar vreau feedback.

Si acum sa sarbatorim!



10 comentarii:

Andrei Răduţu spunea...

In primul rand la multi ani, sa il faci mare si sa fii sanatoasa si fericita:)...o sa incerca acum sa sumarizez cele 2 intrebari...eu lecturez acele bloguri care mi se par a merita si de la care cred ca am de invatat, citindu-le...imi place blogul tau si deci ideile, gandurile si ceea ce exprimi prin ele...au un mesaj aparte, se vede ca pui suflet in ceea ce faci...daca ar fi dupa mine, eu iti doresc ca blogul tau sa devina un spatiu in care tu sa te regasesti si sa te simti in largul tau, intr-un cuvant sa fii tu 100%...acelasi lucru il fac si eu si cu blogul meu...la cat mai multe postari la fel de bune si interesante:)...Doamne Ajuta:)

Gabr13l spunea...

La multi ani ~

Cristina spunea...

@Rappa_ru': Multumesc pentru cuvintele tale frumoase!

eduard spunea...

bravo....si la multi ani de blogosfera...imi plac blogurile care incep sa imbatrineasca..

Revin... spunea...

Felicitari pentru anul de impliniri si realizari :) Citesc blogul tau pentru ca tu chiar creezi continut si scrii ca pentru tine,nu pentru noi care am putea ateriza pe blog. Si pentru ca imi plac oamenii care gandesc. :)
La multi ani inca odata!
http://gandescptmine.blogspot.com/2009/08/bloguri-de-aur.html

Cristina spunea...

Multumesc, pentru cuvintele voastre frumoase!

Unknown spunea...

Cristina...iti pot spune ca blogul tau este unul dintre primele pe care am inceput sa le citesc, cred ca chiar primul...un link de la un prieten si de atunci te urmaresc nu in fiecare zi dar destul de des.
Da, cel mai important lucru este ca scrii in primul rand pentru tine si exista in imensitatea asta de net un fir de nisip doar al tau in care postezi tot ce ti se pare important tie in primul rand. Sa te simti bine in coltisorul tau si in continuare! Succes pe mai departe!
Cu drag,
mirela :)

Cristina spunea...

Multumesc Mirela, eu chiar ma simt bine cu ceea ce scriu!

Ioana Radu spunea...

Viata lunga doresc blogului tau pentru ca imi fericeste ochii si gandurile. La multi ani si tie, chiar daca nu e ziua ta. Blogul e ca si copilul tau, deci daca el a implinit un an atunci si tu ai implinit un an de cand esti mamica. Deci, la multi ani si tie!

De ce citesc blogul tau?
Are materie, nu doar forma. Multe bloguri prezinta o forma doar, fara a fi umplute cu bune si rele, doar asa, pareri aruncate la intamplare, din obisnuinta de a scrie.
Imi place aici pentru ca descopar ceva plin, trup si suflet. Cugetarile tale.

Ce vreau sa devina blogul tau?
Ce este deja. I-ai dat un touch al tau, e important. Asta ne face sa ne simtim ca la Cristina pe blog, ca in niciun alt coltisor. Ti-ai spus cuvantul, e foarte bine. Dar uneori il intorci pe mai multe parti, e si mai bine. Ce vreau eu de la acest blog este sa creasca odata cu tine, sa simtitm trecerea timpului ireversibil, sa simtitm cand ti-e bine si cand ti-e rau, cand ai mai urcat o treapta sociala sau cand ai coborat una emotionala.
Prieteniile online nu se rezuma doar la un ins care citeste continutul unui blog, ci la o persoana care ori se identifica cu trairile tale, ori incearca sa te inteleaga si sa faca parte, cu gandul, din viata ta.
Eu m-am intalnit cu multi prieteni de pe net pana acum. A fost dragut sa intalnesc oameni din diferite parti ale tarii.
Asta nu inseamna ca e musai sa cunoastem cat mai multi, dar ideea ca incercam sa fim acolo cu sufletul sau cu gandul pentru ei, pe blog, cu un comentariu ici si unul colo, o parere sau un sfat de zi cu zi, ii face sa se simta speciali.

Imi place la tine pe blog, e o atmosfera placuta. Keep it up!

Cristina spunea...

Asa cum m-ai facut tu sa ma simt acum, speciala... si pentru asta iti multumesc!