joi, 11 iunie 2009

Dunarea si-a cerut tributul....


Un băiat de numai 18 ani, care se pregătea să dea examenul de bacalaureat şi apoi admiterea la facultate, a fost înghiţit de apele Dunării. Ieri în jurul prânzului, David Piroşcă, unul dintre cei mai buni elevi ai Liceului "Panait Cerna" s-a dus pe malul fluviului, cu un coleg de clasă, pentru a face o baie. Tinerii au mers în apropiere de Nava "Mureş", iar David s-a dezbrăcat de haine şi a intrat în apă, fiind singurul care ştia să înoate. Colegul lui a rămas pe mal şi, la un moment dat, l-a auzit strigând după ajutor, iniţial crezând că face o glumă. După ce şi-a dat seama că David este tras de curent şi nu mai poate să iasă, băiatul rămas pe mal a început să ceară ajutor. Un tânăr de 20 de ani aflat în zonă s-a aruncat în apă, dar nu a reuşit să îl salveze pe băiat.
Vestea că David a intrat în apă să facă o baie şi nu a mai ieşit s-a împrăştiat repede printre cunoscuţi, astfel că, în scurt timp, familia şi prietenii au sosit la locul tragediei. Oamenii au sunat cu disperare la 112 şi au cerut ajutor, însă la o oră şi jumătate de la incident nu venise nimeni la faţa locului pentru a începe căutările.
David a avut un destin nemeritat...Acum e in ceruri pentru a le canta ingerilor.In scurta ta vizita pe acest pamant ai dat dovada de un suflet nobil. Ne-ai bucurat inimile cunoscandu-te si vei ramane in memoria noastra mereu. Personal il stiam pe acest tanar din vedere insa vestea m-a socat,pe cine nu ar soca?
Condoleante pentru familie si multa putere de a depasi momentul.Aici ma adresez si colegilor,profesorilor in special domnului diriginte Ionescu S.!
Dumnezeu sa il ierte si sa-l primeasca in paza sa!



Dumnezeu să te odihnească, David! Să ne priveşti din cer! Cer senin...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte!

Anonim spunea...

David Pirosca este depus la capela ”Sfanta Treime” din strada Belvedere nr. 14, pana duminica, 14.06, cand va incepe serviciul religios de inmormantare. Sunteti asteptati sa va luati ramas bun toti cei care l-ati cunoscut mai mult sau mai putin pe minunatul David!