joi, 4 iunie 2009

A IERTA VS. A UITA


Dupa cum spun multi "A uita e greu, a ierta-i usor", dar sa tinem cont ca Dumnezeu ne-a iertat pe toti si a sters cu buretele tot ceea ce noi am facut gresit!!

Poate ca multi dintre noi am avut momente in care ne gandeam ca pentru ceea ce ni s-a facut nu vom ierta niciodata, dar TIMPUL ne-a ajutat , pe fiecare in parte pentru a trece peste. Si daca intram profund sa analizam acest subiect putem ajunge la numeroase concluzii. Noi suntem niste simpli oameni trimisi de Dumnezeu pe Pamant pentru a duce la bun-sfarsit un scop. Nu suntem trimisi pentru a face rau sau pentru a minti . Iar noi, nu avem nici cel mai mic drept sa spunem "Eu Nu Iert Pe Nimeni.". Este greu intr-adevar, mintea umana este usor de definit, mai ales ca multi oameni de stiinta au reusit sa desluseasca secretele mintii. Dar, nu pot spune aceelasi lucru si despre Sufletul Divin! El nu poate fi definit nu exista cuvinte ce sa il defineasca. Nimeni nu ajunge sa se cunoasca la perfectie nici pe el insusi, dar nici pe altii. Nimeni nu stie ce se poate ascunde in adancul sufletului uman.

Un comentariu:

emptysoul ♥ spunea...

eu prefer sa nu fiu iertata decat sa fiu uitata....nimic nu doare mai tare ca motivarea de a spune cuiva "o sa te uit" cand stii ca tu nu o sa il iuti ncdt