luni, 1 iunie 2009

De 1 iunie...


E 1 iunie...La multi ani tuturor, atat celor care sunt copii, cat si cei care au pastrat in sufletul lor acea inocenta si sinceritate, in ochii lor acea stralucire optimista, si in mintea lor acea lejeritate de a privii lucrurile.
Opriti putin stresul zilnic, si vedeti dincolo de negura cotidianului! Dincolo de dorinta de a face cariera, de a avea o stabilitate materiala si in plan personal, dincolo de ambitiile si sentimentele ca suntem vesnic datori sa demonstram ceva cuiva.
Suntem datori noua insine! Sa zambim, sa fim relaxati, sa ne bucuram de ceea ce ni se pare in general normal sa avem. In aceasta zi a copilului, avem o datorie morala sa celebram tot ceea ce le este lor, copiilor caracteristic: sinceritatea, lipsa de teama, seninatatea, veselia.
Opriti pamantul! vreau sa cobor un pic; atat cat sa ma joc in curtea plina de praf, pana vine mama insistenta, ca s-a lasat seara , si ma duce in casa. "Si maine e o zi!" imi spunea ea.....o zi, si inca una, si inca una.....si am crescut mare



Niciun comentariu: