luni, 22 iunie 2009

Dimineata placuta de vara


As putea spune ca nu am mai simtit de multa vreme o dimineata de vara completa... cu toate ingredientele ei... Rasaritul, spuma unei cafele negre, miros de frunze proaspete si izul de pamant racit peste noapte... Cititul pe balcon ascultand zgomotul orasului.
Poate ca toate astea nu au nici o legatura cu ce vreau eu sa scriu. Poate conteaza doar atitudinea si starea de spirit pe care o ai cand deschizi ochii si privesti in jumatate de cadru perna sifonata iar in cealalta jumatate oglinda in care, prin nu stiu ce joc de lumini plimbarete, se frange o raza de soare. Si te trezesti zambind si pretuind fiecare clipa a diminetii. Pretuiesti fiecare picatura de apa din dusul scurt pe care-l faci, te joci cu spuma stropind oglinda din baie ca mai apoi sa-ti bagi mainile in parul ciufulit si sa te strambi ca un lunatec si sa te amuzi pe seama ta. Desi te asteapta o zi agitata tu zambesti si stii ca toate iti vor merge bine !
Pleci intr-un final din casa si pe coridor iti zambeste vecina, nu faci decat sa zambesti obisnuit, lasand oamenii din jurul tau sa se intrebe de ce esti oare atat de bine dispus...
Tot ce pot sa spun in aceasta dimineata este ca va doresc voua cititorilor sa aveti o zi superba si plina de lucruri dragute.

Un comentariu:

Adrian spunea...

Urmaresc de ceva timp blogg-ul tau, si pot spune ca e unul dintre cele mai deosebite. Totul e conceput pana la cel mai mic detaliu. Se vede munca depusa. Blogg-ul tau infloreste pe zi ce trece. Succes! -Adi