miercuri, 20 mai 2009

Alegeri


Nu am de gand sa vorbesc despre marile momente in care suntem obligati sa luam niste decizi importante pentru ca subiectul este cunoscut si nu are nici un rost repetarea aceloras idei. Desigur este foarte important si necesar amintirea cu orice ocazie a unor lucruri fundamentale. Dar nu am sa fac asta, cel putin nu acum.
Am sa ma refer la niste momente mai putin importante pentru viitorul nostru in care suntem obligati sa alegem intre doua persoane apropiate. La un moment dat toti am avut nesansa ca doua promisiuni sa se bata cap in cap si sa trebuiasca sa fiu in doua locuri diferite in acelas timp. Cum nu putem face asta suntem nevoiti sa alegem una dintre persoane si sa ne respectam promisiunea fata de aceasta.
Cel mai bine este sa fim foarte siguri pe alegerea noastra, sa fie cea mai buna alegere pentru noi si nu pentru ceilalti care dau dovada de lasitate aruncandu-ne inreaga presiune. Si cel mai important este sa nu uitam niciodata faptul ca a fost cea mai buna decizie. Prost, dominati, neincrezatori, indecisi tot ne vom simti, dar cel putin in felul asta stam pe pozitii si cu moralul putin mai ridicat.

Niciun comentariu: