luni, 4 mai 2009

Definitii...


Defineste cat mai original 5 cuvinte alese de tine,in functie de starea de spirit din acest moment…

actor= aproape-om care fumeaza noaptea pe acoperisuri si ziua lucreaza si nu doarme niciodata. aproape-animal care isi foloseste instinctul in orice situatie. aproape-zeu la care lumea se roaga ca la un zeu, crezand ca e talentat. El le da peste nas si spune ca traieste cu adevarat. Si ca noaptea sta pe acoperisuri de toate felurile si ca ziua sta cu ochii in reflectoare si ca nu doarme deloc. Si lumea isi spune ca el trebuie sa fie foarte fericit cand vede chipurile oamenilor din sala. Si el le spune ca nu le vede. Ca acolo pe scena reflectoarele il fac sa isi dea seama ca el a ramas si ramane singur pe scena. El cu el. Si ca lumea il va vedea ca printr-un geam si il va aplauda. Si el nu va avea bani sa manance dar se va hrani mereu cu aplauzele de dincolo de geam.

bucurie= atunci cand orasul iti zice sa taci ca vrea sa doarma si tu tipi si sari si in cap ti se deruleaza 1 milion de filme si cel mai frumos e acela cu tine in varful unui munte, simtind ca esti cel mai mare om din lume

carte= cea mai mare nenorocire care a putut fi inventata de om. Pentru ca atunci cand ultima pagina e intotdeauna enervant de trista, daca e o carte adevarata. Si pentru ca provoaca dependenta. Si pentru ca daca ti-a provocat dependenta vei merge pe strazi cu o carte in mana si te vei lovi de stalpi.

culoare= pata de viata aruncata pe o panza. nu conteaza ce panza. putem arunca pete de viata pe strazi, cand uram necunoscutilor "o zi buna", pe oameni, atunci cand le zambim, pe noapte, atunci cand stam alaturi de noapte si nu o lasa adoarma. Si asa mai departe.

munte= un templu de liniste si frumusete, batran puternic care iti intinde capcane peste tot, pe piele lui isi au casa cele mai mari si mai rele animale salbatice si cele mai frumoase flori si cantece de pasari. Dulcea suferinta a urcarii adunata cu imensa fericire de a ajunge la cabana inseamna munte.

Niciun comentariu: