sâmbătă, 9 mai 2009

Ideea unor teorii [pura imaginatie]


Am un obiect.Il privesc cat se poate de atenta.Oare pot aprecia faptul ca stiu totul despre acel obiect?Unii ar spune ca Da...cu atata fizica si chimie...tot sa ii gasesti insusiri pana ajungi la il caracterizezi intru-totul.Eu zic ca NU.Nu exista obiect in lume despre care sa putem sti totul.Tu nu te cunosti nici macar pe tine complet,cum oare vei putea cunoaste totul despre altceva daca nu iti cunosti propria persoana?
NB:Niciodata in lumea materiala nu te vei putea analiza in de-amanuntul.Va exista un punc in care vei trai cu iluzia ca poti...sau ca ai implinit acest fapt...insa dupa cum am spus,va fi doar o iluzie.
Omul este mai mult decat imperfect si asta il impiedica sa faca anumite lucruri.Ceea ce ii sporeste imperfectiunea este refuzarea credintei.[Nu ma refer strict la credinta in entitati].Crezi ca ai un punct forte? Ei bine imi pare rau sa iti frang aripile..insa il ai numai datorita faptului ca tu crezi acest lucru...si ceilalti cred de asemenea.Daca ai trai intr-o cu totul alta lume...ai putea fi socat sa aflii ca punctul tau forte din aceasta lume acolo reprezinta un factor ce te distruge.
Omul cat traieste plagiaza,insa legal.Cea mai mare parte a personalitatii sale este rezultatul unei copiutze realizate de ai sai parinti.Cu cat inainteaza in viatza si intampina dificultati fara sa observe ,copiaza solutiile problemei....fie de la un prieten care a intampinat ceva asemanator ori de la cineva care se simte in stare a'si da cu parerea.Desigur de obicei omul nu copiaza la modul grosolan....de obicei se inspira din mai multe surse....cert este ca niciodata omul nu va fi original.Cei care aleg sa plagieze la modul grosonal ajung a fi acaparati de energii negative.
Omul este un las!De ce oare in pragul morii avem curajul sa facem orice lucru?Pentru ca stim ca nu vom da piept cu efectul produs de acesta...doar asa putem scapa de consecinte.
Omul nu vrea sa fie fericit!Intotdeauna ai de ales ...insa nu mereu alegem ceea ce ne multumeste.Niciodata nu ne dorim ceva cu adevarat daca nu ne implinim dorinta.Orice dorinta poate fi realizabila chiar daca pt a o implini este necesara o doza de nebunie.

[multe ganduri exprimate in putine randuri.Nu ma astept sa pot fi inteleasa]

Niciun comentariu: