joi, 14 mai 2009

Dusmania


Stii prea bine! Sunt unele persoane care atunci cand le-ai gresit mai rau relatia se intoarce la 180 o. Caldura si zambetul de dinainte se preschimba in priviri urate si raceala. Este destul de dificil sa intampini schimbarea brusca a relatiei. Lucrurile se schimba si simti diferenta inevitabil. Ceea ce ne face sa ne simtim si mai vinovati de cat ar trebui.La fel ne inevitabil aceste persoane reusesc sa produca si sa mentina o lupta fara rost si cu un scop jalnic. Care este acela? O evetuala pedepsire prin orice mijloace accesibile a inculpatului pentru ca si-a permis sa le raneasca. Evetual nu a-si insista prea mult pe ideea ca orice om in orice fel de relatie ne va gresi la un moment dat din orice motive, esential este ca acea persoana sa regrete si noi s-o iertam dupa o perioada pe cat posibil de scurta pentru ca nu acesta imi este scopul de aceasta data.
Problema interesanta este ca intr-un asemenea incident persoana dusmanoasa greseste cel mai mult si chiar are de pierdut mai mult decat asa zisul “inculpat”. Dusmania are remarcabilul talet de a inchide usile si al lasa singur pe cel dusmanos. Dar aceasta a venit cu un scop pe pamant. Atunci cand esti intr-o lupta unde inamicul te vrea doborat si nu este predispus la negocieri, este favorabil sa-l dusmanim pentru ca ne da adrenalina si impulsivitatea de actiona fara frica, insa este folosita de unele persoane la orice greseala si suferinta pe care o intampina din cauza celor din jur.
Ai grija cum decizi sa te comportati cu cei dragi! Si invata sa ierti usor, este unul dintre cele mai bune medicamente pentru ranile sufletului, oricat ar fi ele de adanci-conteaza doar sa fie administrat.

Niciun comentariu: