sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Învaţa să trăieşti!


A mai trecut,desigur,inca o saptamana grea,solicitanta si plina de provocari. Astazi este ultima zi a lunii ianuarie,cand iarna parca ne permite sa deslusim extrem de rarefiat conturul indepartat al primaverii,ce e deocamdata,doar un vis...
Trăim într-o lume a monotoniei,o lume care ne face să ne simţim uneori atât de inutili prin ceea ce facem şi atât de limitati în propriile garduri.Exista oameni care-şi clădesc propria monotonie.Exista oameni care-şi creează propria mediocritate si apoi plutesc in ea cu nepasare.
Într-o lume în care orice tentativă de-a ieşi din mulţime este aspru sancţionată, dorinţa de-a visa dincolo de limita normalului este dispreţuită,fiind extrem de greu,uneori, să ridici standardul şi să rămâi martir pentru visul tău.Reculul este produs întotdeauna de mediocritate, cei care nu visează şi nici nu permit altora s-o facă.Creativitatea e un domeniu stins pentru mulţi astăzi tocmai prin lamentarea celor loviti de suficienta si de mediocritate.
Sa plutim pe firul melodic al vietii si sa incercam sa fim mai buni,sa ne intindem maini sincere,fara a ne stanjeni capsulele de libertate,fara a pune frau stimularii simtirilor frumoase si competitiei firesti!

Niciun comentariu: